Cele mai atrăgătoare jocuri online aparate

Atunci când te gândești la jocuri online aparate, primul lucru care îți vine în minte este reprezentat de premiile substanțiale oferite de tamburii rotitori, ale căror combinații îți pot dezvălui nenumărate surprize. Pe de altă parte, jocurile ca la aparate reprezintă și o bună sursă de distracție. Dincolo de jackpoturile consistente, ce pot atinge sume impresionante, poți întâlni aici eroii tăi preferați din filme dar și aventuri desprinse din legendele care ți-au inspirat copilăria. Din acest punct de vedere, putem spune că jocurile aparate online îți oferă două oportunități la pachet, aceasta însemnând atât distracție cât și câștiguri. Să vedem însă care sunt cele mai populare tipuri de jocuri ca la aparate online și care sunt principiile de bază ale acestora.

Jocuri online aparate inspirate din filme

O categorie destul de importantă de jocuri online este bazată pe industria cinematografică. Francize de renume din acest sector au ajuns să fie astăzi împrumutate cazinourilor online, prin jocuri care par mai interesante decât filmele în sine. Astfel, dacă ești fanul filmelor de acțiune, poți să te destinzi cu ușurință în fața unor jocuri precum Rambo sau Rocky, având în prim plan figura legendarului Sylvester Stallone. Dacă, în schimb, ești amatorul genului horror, atunci ai la dispoziție jocul Dracula, în care sângerosul conte transilvan îți va aduce puncte în funcție de femeile seduse în castelul său. Nu în ultimul rând, de satisfacții aparte se vor bucura și amatorii serialelor tv precum „24 de ore” sau „Beverly Hills”, unde detectivi sau adolescenți rebeli vor încânta privirea și îți vor stârni adrenalina.

Jocuri online aparate pe teme din mitologie

Dincolo de temele inspirate din filme, la cazinourile online din ziua de astăzi ai la dispoziție cele mai atractive jocuri inspirate din mitologie. Astfel, zeități grecești se vor întrece în magii și puteri supranaturale în Age of Gods, care a ajuns deja la a patra serie. De asemenea, aici vor putea să își găsească eroii favoriți amatorii legendelor scandinave cu vikingi și regine ale ținutului înghețat. Personaje fantastice, dragoni și eroi din vremuri demult apuse îți vor împrumuta din magia lor, oferindu-ți nu doar câștig, ci și mister și câștiguri bănești.

Jocuri online aparate cu fructe

În fine, unele dintre cele mai populare jocuri cu aparate online rămân cele cu fructe. Având la bază vechile jocuri mecanice care au făcut deliciul jucătorilor de cazinou ani de-a rândul, jocurile cu fructe reprezintă și astăzi un punct de atracție important pentru orice cazinou. Astfel, vom întâlni jocuri cu cinci tamburi, pe care va trebui să combinăm inspirat cireșele, pepenii sau alte fructe exotice, în speranța prinderii unor premii cât mai substanțiale. Fructele mai pot fi însoțite de pietre prețioase ori alte simboluri aducătoare de noroc, precum șeptarii sau potcoavele. Și, fiindcă am amintit de șeptari, trebuie amintite aici celebrele jocuri online aparate cu șeptari. Fiind unele dintre cele mai vechi jocuri mecanice cunoscute, acestea au evoluat astăzi în jocuri de tip 777 sau de tip 77777, în care diferența o fac tamburii rotitori. Aceștia îți pot aduce între 10 și 25 sau 30 de linii de plată, iar în cazul în care avem o dispunere specială a tamburilor, putem avea și 100 de linii de plată la o singură rundă.