Cele mai profitabile jocuri la aparate pentru bugetul tău

Dacă este să vorbim despre jocuri la aparate, atunci putem spune că acestea au reprezentat o adevărată revoluție pentru segmentul jocurilor de noroc și al cazinourilor. Astfel, dacă înainte nu aveam parte decât de clasicele jocuri de ruletă sau BlackJack, alături de mesele rezervate turneelor de poker, odată cu introducerea de jocuri la aparate, această lume a devenit accesibilă tuturor celor care simțeau că norocul le dă târcoale. Astfel au devenit posibile imaginile cu persoane în vârstă ori foarte tinere care deveneau milionare la Las Vegas, cu doar o singură monedă norocoasă introdusă în aparatul de tip slot. Ei, bine, aceeași regulă se păstrează și astăzi, la alte proporții, în cazul jocurilor la aparate online. Acestea sunt practic disponibile oricui, dacă persoanele respective îndeplinesc vârsta legală pentru aceasta. Mai mult, dincolo de accesibilitate, vorbim astăzi și de o varietate extrem de largă de jocuri de tip slot, care face acest segment nu doar popular, ci și atrăgător. În ciuda diversității însă, nu toate jocurile de tip aparate sunt la fel de profitabile pentru buzunarul tău. Unele îți vor oferi câștiguri extrem de rar, doar dacă prinzi anumite simboluri, în vreme ce altele îți vor oferi câștiguri aproape la fiecare rundă. Cum să le identifici, pentru a putea spune că ai avut o rundă de succes la aparate online?

Jocuri la aparate cu multe linii de plată

Primul criteriu pe care ai putea să-l iei în calcul într-o astfel de operațiune de identificare este găsirea jocurilor cu multe linii de plată. Acestea pornesc în primul rând de la modul în care sunt concepute. Astfel, trebuie spus că jocurile slot respectă oarecum principiul de funcționare al clasicelor jocuri aparate, în care avem trei sau mai mulți tamburi rotitori și tot atâtea linii de simboluri. Din acest punct de vedere, este clar că un număr mai redus de simboluri afișate pe ecran, care se poate deduce înmulțind numărul liniilor cu cel al coloanelor, va conduce și la un număr proporțional de linii de plată, generatoare de câștiguri.

Jocuri la aparate cu jackpot progresiv

Jocurile care îți pot aduce profit maxim sunt însă cele cu Jackpot progresiv, la care poți beneficia de câștiguri cum nu ai visat vreodată. Acestea sunt practic din toate categoriile, premiul pus la bătaie depășind de cele mai multe ori milionul de lei. Pe cât sunt de profitabile, pe atât sunt însă de păguboase, întrucât jocurile de tip jackpot progresiv necesită jocul la miză maximă pentru accesarea marilor premii. Din acest punct de vedere, există riscul ca bugetul tău rezervat jocurilor la aparate să se evapore foarte rapid.

Jocuri la aparate cu marjă mare de câștig

În fine, pentru a fi siguri că avem un avantaj în plus în fața cazinoului online, ne putem orienta după jocurile cu marjă mare de câștig. Aceasta nu trebuie confundată cu profitul, reprezentând numărul câștigurilor oferite în unitatea de timp. Spre comparație, dacă la o sală clasică avem aparate cu o marjă de câștig de 50-60 la sută, în cazul jocurilor online, aceasta poate depăși ușor 90 la sută. Un motiv în plus pentru a alege varianta online, nu-i așa?