Cum să profiți la maxim de jocuri aparate gratis

Distracția de care te bucuri la jocurile de tip slot ar fi cu siguranță infinit mai mare dacă nu ar trebui să scoți permanent bani din buzunar pentru asta. Indiferent că te afli la un cazinou consacrat sau la o simplă sală de cartier, în principiu, costurile sunt cam aceleași: pentru fiecare punct de credit introdus în aparat, trebuie să scoți bani din buzunar. Așa funcționează sălile de jocuri de noroc din toată lumea, iar țara noastră nu face excepție. Acesta a fost și motivul pentru care, de-a lungul timpului, au existat diverse legende urbane despre persoane care încercat să înșele vigilența aparatului electronic, fie pentru a prinde marile câștiguri, fie, pur și simplu, pentru a juca fără bani. Deocamdată însă, nimeni nu a descoperit rețeta succesului la jocuri aparate. Sau, dacă a găsit-o, nu a împărtășit-o și altora. Există însă un loc unde poți beneficia de jocuri aparate gratis și unde poți experimenta o mulțime de jocuri din portofoliu, fără să scoți prea mulți bani din buzunar. Este vorba despre cazinourile online, care îți oferă șansa de încerca absolut toate jocurile deținute, fără alte artificii sau metode de înșelat „aparatul”.

Jocuri aparate gratis din runde bonus

O primă metodă pe care o ai la dispoziție și pe care nu o vei regăsi la aparatele de tip clasic este aceea a rundelor gratuite. Acestea sunt acordate de obicei în timpul jocului și fac parte din portofoliul de premii și bonusuri pe care aproape fiecare din cazinourile care se respectă le pun la dispoziția jucătorilor. Astfel, în momentul în care intri pe un astfel de site, vei fi întâmpinat de pachete atractive constând fie în bani cash, fie în runde de jocuri aparate gratis sau chiar combinate între ele. Nu trebuie să te mire, în acest caz, ca atunci când te loghezi pe un anumit site sau încerci să plasezi o miză din contul de jucător, că ai la dispoziție niște runde gratis de care poți să profiți.

Jocuri aparate gratis din bonusul de înregistrare sau de primă depunere

Un alt tip de bonus la care poți beneficia de jocuri aparate gratis este cel de înregistrare. Acesta se acordă în momentul în care ai finalizat operațiunea de înregistrare și se acordă sub formă de bani cash direct în contul tău de jucător. Este oarecum impropriu spus că beneficiezi de runde gratuite, însă faptul că poți juca fără să consumi banii din fondul propriu de rulaj reprezintă, în principiu, cam același lucru. Iar dacă mai pui și faptul că acești bani oferiți nu pot fi consumați decât în scopul parieri pe site, atunci echivalarea lor în runde gratuite nu este deloc forțată.

Testează variantele demonstrative

În fine, cel mai uzual mod prin care poți spune că beneficiezi de runde gratis la jocuri aparate este reprezentat de variantele demonstrative. Acestea sunt de obicei disponibile pe majoritatea site-urilor, care oferă acces liber la jocurile din portofoliu. Nu este nevoie de înregistrare, nici de bani în cont, ci doar să te asiguri că îndeplinești vârsta minimă legală pentru a le accesa.