Cum să scot mai mulți bani la aparate 777

Jocurile de tip aparate 777 sunt printre cele mai vechi jocuri de tip slot din istoria recentă a jocurilor de noroc. Întâlnite pentru prima oară în saloanele de jocuri de pe continentul american, acestea s-au extins ulterior în toată lumea, ajungând adevărate fabrici de bani. Practic, cazinourile din Las Vegas și-au construit ascensiunea pe celebrele aparate cu fise, la care un rol important au avut și jocurile de tip aparate 777. Acestea au darul de a fi distractive și aducătoare de câștiguri în același timp. La o sesiune de jocuri slot poți petrece timpul într-un mod plăcut și, totodată, că câștigi o grămadă de bani. Nu prea se poate vorbi în acest caz de inspirație sau de reguli savante de pariere. Totul este să te lași pe mâna norocului și a celor trei tamburi rotitori.

Totul se învârte în jurul șeptarilor

Jocul de tip 777, după cum sugerează și numele, are la bază simbolistica cifrei 7. Încă din cele mai vechi timpuri, cifra șapte era simbolul norocului, așa că acesta nu putea lipsi nici de la jocurile de tip slot. La aparate, șeptarii sunt printre cele mai râvnite cărți, aceștia având rol de simbol Wild, aducător de premii speciale. Alături șeptari, un rol important îl joacă simbolul BAR. Acesta poate juca, de asemenea, rol de simbol Wild sau Scatter, făcând ca simbolurile alăturate să capete puteri sporite, aducătoare de premii. Acesta este și motivul pentru care șeptarii sunt printre cele mai râvnite simboluri la jocuri aparate 777, în jurul lor fiind construit practic întreg jocul.

Cum funcționează jocurile la aparate 777

Din punct de vedere al regulilor, acestea sunt foarte simple. Practic, la jocuri 777, nu avem prea multe de învățat, în afară de câștigurile pe care le oferă fiecare simbol în parte. Alături de șeptari și de BAR, la aparate 777 mai întâlnim simboluri care ne dau liniile obișnuite de plată. Astfel, la baza câștigurilor vom regăsi cireșele, urmate de pepeni, portocale sau prune. După aceasta urmează strugurii, în capul listei de câștiguri stând șeptarii și simbolul BAR. Iar dacă sumele câștigate nu sunt atât de mari, ai posibilitatea de a accesa bonusurile și jackpoturile puse cu generozitate la dispoziție de cazinourile online. Mai trebuie spus că jocul, în sine, beneficiază de o construcție extrem de simplă, acesta fiind alcătuit din trei tamburi și trei sau cinci linii de simboluri. De aici și numărul relativ mic de linii de plată, spre comparație cu sloturile care au prin construcție cinci tamburi și tot atâtea linii de simboluri.

Jackpoturi la aparate

La jocurile de tip 777, oricine are posibilitatea de a te califica la un bonus sau un jackpot. Dacă în privința bonusurilor lucrurile diferă de la un site la altul și de la un joc la altul, în cazul jackpoturilor, lucrurile stau puțin diferit. Acestea pot fi accesate doar în anumite condiții, dacă este să ne referim la jackpoturile progresive. Ele au valori consistente, însă pentru a te califica la ele este nevoie să joci la miza maximă. Această condiție este însă una extrem de riscantă, întrucât îți poate epuiza foarte rapid fondul de rulaj.