Cum să scoți bani la aparate cu 777

Atunci când ne gândim la cifra 7, de obicei ne vin în minte toate simbolurile legate de acesta. Începând de la cei șapte ani de acasă, până la magia pe care se presupune că ar avea-o, ca aducătoare de noroc, cifra șapte este cunoscută din cele mai vechi timpuri ca aducătoare de prosperitate și belșug. Acest lucru a fost exploatat la maximum de producătorii jocurilor de tip aparate cu 777, care au găsit în această simbolistică o sursă inepuizabilă de atragere de noi jucători.

Aparate cu 777 – Demodate? Nu credem

Astfel, jocurile de tip aparate cu 777 sunt printre cele mai vechi dintre cele pe care le știm în ziua de astăzi. Acestea și-au făcut apariția în saloanele de jocuri de peste Ocean, la începutul secolului trecut, iar de atunci au scris istorie în marile cazinouri ale lumii. La începuturi, acestea erau dotate cu manetă, care era acționată mecanic, în urma introducerii unei monede într-un locaș special. Apariția jocurilor electronice nu a condus la dispariția acestora ci dimpotrivă, la o dezvoltare. Astfel, locul manetei a fost luat de butoane acționate electric, în vreme ce tamburii rotitori au rămas pe ecran, fiind înlocuiți ulterior cu proiecții virtuale ale acestora. Astfel, jocurile de tip 777 au căpătat adepți, câtă vreme jocurile erau acționate mult mai ușor, iar banii nu mai erau introduși prin fise, ci prin impulsuri electronice, în urma plății la ghișeu.

Lucrurile s-au schimbat însă odată cu apariția jocurilor de tip aparate cu 777 online. Acestea și-au păstrat în mare parte principiul de funcționare și regulile, însă au crescut șansele de câștig și modalitățile de bonusare. Astfel, poți beneficia de bonusuri de înregistrare, de depunere sau în runde gratuite, de care vei putea profita la maxim.

Cele mai populare sunt astăzi bonusurile de înregistrare, care îți pot aduce premii în bani de până la două mii de lei. Trebuie reținut faptul că acești bani nu pot fi cheltuiți în alte scopuri decât în cel al parierii pe site, însă este o modalitate facilă de a intra în posesia lor. Nu ai decât să completezi formularul online pus la dispoziția ta, iar în cel mai scurt timp vei avea banii în cont. Asta dacă îți exprimi opțiunea în scris pentru primirea bonusului. Trebuie spus că, dincolo de folosirea banilor exclusiv pentru pariere, mai sunt și alte condiții. Spre exemplu, nu vei putea retrage banii câștigați astfel decât după un rulaj de trei-patru ori mai mare decât bonusul acordat. De aici, fiecare își face socotelile dacă merită sau nu efortul.

Mai puține linii de plată, mai multă distracție

Pe de altă parte, jocurile aparate cu 777 nu îți oferă atât de multe linii de plată ca unul cu cinci tamburi, spre exemplu, și cinci sau șase linii de simboluri. În schimb, la jocuri 777 vei beneficia de avantajul pe care ți-l conferă regulile ușor de înțeles și modalitățile de pariere. Astfel, chiar dacă nu vei avea aceleași șanse în fața cazinoului online ca unul dintre jocurile actuale, te vei putea bucura de liniștea și simplitatea unui joc clasic în cel mai adevărat sens al cuvântului.