Trei avantaje de urmărit la jocuri aparate 777

Când vorbim despre jocuri aparate 777, primul gând ne duce spre saloanele vechi de jocuri de la începutul secolului trecut. În fond, aceasta a fost perioada in care au fost inventate celebrele aparate 777, când au fost introduse în saloanele de jocuri de peste Ocean. De atunci, ele au cunoscut o dezvoltare continuă, ajungând astăzi să le avem disponibile inclusiv în format electronic și online, pe internet. Trebuie spus însă că jocurile de tip 777 nu au fost întotdeauna așa cum le cunoaștem astăzi de pe calculator sau de pe smartphone. Acestea erau prevăzute sub forma unui aparat mecanic, de mărimea unui stat de om, care era prevăzut cu o manetă laterală, pentru acționarea celor trei tamburi rotitori. Ca și în ziua de astăzi, pe aceștia se roteau câte trei simboluri pe fiecare linie, pentru acționare fiind necesară introducerea unei monede, printr-un locaș special situat lateral. Tot printr-un locaș special, de data aceasta dispus în partea de jos, erau atribuite și câștigurile, sub forma unor monede livrate prin cădere liberă, cu un zgomot specific. Astăzi însă, iubitorii acestui joc au la dispoziție modalități numeroase pentru a-și satisface pasiunea, pe calculator sau pe telefon. Cât privește avantajele, acestea sunt numeroase.

Simplitate și distracție

Primul dintre avantajele de care dispunem la jocuri aparate 777 este legat de simplitatea acestora. Din acest punct de vedere, putem spune că jocurile de tip 777 reprezintă esența jocurilor de tip slot, prin care trebuie să prinzi minim o combinație de trei simboluri din totalul de nouă afișate pe ecran. Această cifră este dată de numărul de tamburi rotitori și de linii de simboluri prin care este conceput jocul. Astfel, în momentul în care prinzi una dintre combinațiile câștigătoare, ai garantat un premiu în bani sau în monede virtuale. Totodată, jocurile de tip 777 pot fi și o bună modalitate de distracție și de relaxare, în sensul în care acestea nu au reguli complicate, iar simbolurile sunt dintre cele mai cunoscute. Astfel, principalul simbol este șeptarul, simbolul norocului, acesta fiind completat de fructe mai mult sau mai puțin exotice, precum cireșele, pepenii, portocalele sau strugurii.

Bonusuri și premii substanțiale

Nu în ultimul rând, la jocuri aparate 777 poți beneficia de premii consistente în bani, care vor face ca distracție să fie completată și de adrenalină pe măsură. În acest sens, primele care te vor întâmpina odată ce intri pe un cazinou online sunt bonusurile în bani. Acestea pot fi oferite direct sub formă de bani cash, în cadrul jocurilor, ca măsură de recompensă pentru efortul și fidelitatea dovedite. Pe de altă parte, la jocuri aparate 777 poți fi fericitul beneficiar al unui bonus încă de la înregistrarea pe site. Acesta are o valoare deloc de neglijat, pornind de la câteva sute de lei, bani care vor fi transferați direct în contul tău de jucător, imediat după ce finalizezi procedurile de înscriere.

Jocuri aparate 777 cu jackpot

De asemenea, la jocurile de tip 777 poți intra în posesia unor premii gigant, constituite sub forma unor jackpoturi. Acestea sunt concepute pe principiul cumulativ, prin contribuția a câte un procent din mizele plasate de fiecare jucător conectat la un anumit moment pe site.