Trei pași spre câștig la jocuri ca la aparate fruit

Jocurile de tip aparate au reprezentat o adevărată revoluție, la vremea apariției lor în cazinouri. Șiruri întregi de astfel de mașinării, care scoteau un zgomot infernal, au împânzit sălile marilor cazinouri din întreaga lume, punând oarecum în umbră jocuri clasice precum ruleta sau BlackJack. În fond, acesta a fost și scopul apariției jocurilor de tip slot, pentru a oferi posibilitatea de a-și încerca norocul cu bani puțini și celor care aveau mai puțin timp sau bani pentru a le cheltui la masa de joc. Pe de altă parte, jocurile de tip aparate s-au dovedit în timp adevărate mașini de făcut bani, în condițiile în care acestea au ajuns să fie împânzite în toată lumea, nu doar în marile cazinouri, ci și în sălile de joc de cartier. Astăzi însă, avem posibilitatea de a accesa jocuri ca la aparate fruit sau de tip fantasy chiar de acasă, direct din fața calculatorului. Astfel, fără niciun fel de deplasare ori depuneri de bani la ghișeu, avem astăzi ocazia de a paria direct din fața calculatorului sau a telefonului mobil. Iar dacă până nu demult se considera că la jocuri ca la aparate fruit te distrezi și atât, experiența a arătat că poți câștiga și sume importante de bani.

Jocuri ca la aparate fruit de tip jackpot

Să vedem însă care ar fi posibilitățile prin care poți da lovitura la jocuri ca la aparate fruit, fără prea mari investiții din partea ta. O primă categorie ar fi jocurile de tip jackpot. Cu un minim de credit, aici poți câștiga, ce-i drept, cu un dram de noroc, sume de ordinul zecilor de mii sau chiar milioanelor de lei. Astfel, avem jocurile cu jackpot simplu, la care se poate califica oricine, indiferent de miza plasată. În acest caz, suma pusă la bătaie de cazinoul online este una fixă, pe care o vom vedea afișată de la începutul jocului și până la sfârșit. De obicei, jackpotul este adjudecat de jucătorul care prinde combinația solicitată de cazinou sau poate fi chiar o surpriză, în sensul în care aceasta este anunțată pe parcursul jocului. De partea cealaltă, avem jocuri ca la aparate cu jackpot progresiv, unde suma pe care o putem câștiga variază în funcție de numărul jucătorilor care pariază pe site, potul cel mare fiind rezultatul cotizației a câte unui procent din mizele plasate de fiecare pe site. În acest caz, sumele pot ajunge la milioane de lei, până ce unul dintre jucători prinde combinația câștigătoare.

Ce simboluri câștigătoare avem la jocuri ca la aparate fruit

Dincolo de jackpoturi, la jocurile ca la aparate cu fructe trebuie să urmărim întotdeauna simbolurile câștigătoare care ne sunt afișate pe ecran. Astfel, indiferent că avem un joc slot cu trei sau cu cinci tamburi, trebuie să avem în vedere prinderea simbolurilor solicitate pentru câștigarea jackpotului sau pentru alte combinații aducătoare de mari câștiguri. În principiu, jocurile cu fructe sunt mai întotdeauna însoțite de simboluri precum șeptarii sau BAR, care îți oferă cele mai mari câștiguri. În plus, acestea au capacitatea de a multiplica sumele câștigate pe liniile de plată, în cazul în care joacă rol de simbol Wild sau Scatter.